Josep M. Membrado a consolidar el títol del català de Ral·lis.

Dissabte que ve (dia 27), a partir de les 8h00, es disputarà el Ral·li Cassà, sisena prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis sobre asfalt, prova en la que l’equip de Finques Cadi, Josep M.Membrado-Jordi Vilamala (Renault Maxi Megane) sortiran amb l’objectiu de mantenir intactes les seves aspiracions a revalidar el títol de campió de Catalunya de Ral·lis d’asfalt. Encara que la situació a falta de tres ral·lis per al final del campionat és favorable, pel pilot català és de vital importància iniciar la part decisiva de la temporada sumant punts en el seu haver particular de la classificació provisional per tenir un final de campionat sense urgències.

Els organitzadors de la prova, WRC Management, han preparat un recorregut amb dos bucles, de dues especials cadascun, que s’hauran de superar dues vegades, amb un total de 300,82kms., dels que 91,02 kms., són cronometrats. Les especials previstes per al bucle inicial són: Romanyà (11,60 kms.), i Sant Grau (11,40 kms.), mentre que a partir de les 15h45 els participants hauran de superar dues vegades, Santa Pellaia (7,00 kms.), i Els Angels (15,51 kms.).

Per a Membrado la prova gironina és un pas més per assolir el cinquè títol esmentat, aquest és sens dubte l’objectiu des de l’inici de la temporada, per sort hem aconseguit moltes victòries parcials en la nostra trajectòria i a Cassà hem de córrer amb cap, tenim el campionat molt ben encarrilat i per tant no podem perdre l’avantatge que ara mateix tenim per prendre riscos innecessaris per aconseguir el triomf al ral·li. És evident que ens agrada guanyar i si veiem la mínima possibilitat de pujar al més alt del podi no la desaprofitarem. La cursa es disputarà en escenaris amb una llarga tradició dins del món dels ral·lis, així doncs són ben coneguts tant pels participants com pels aficionats, encara que en aquesta ocasió hi haurà una petita excepció, es tracta de l’especial de Romanyá, mai l’he disputat i per tant li hem prestat una atenció especial als reconeixements, és molt ràpida i a priori serà una novetat per a tots i veurem com ens adaptem al seu traçat. Que podem comentar de les altres especials que configuren el recorregut? penso que està tot dit. Són trams de renom internacional des de fa molts anys encara que en aquests moments, en diferents versions, tan sols es disputin en proves del català de l’especialitat.

Les instal·lacions del Pavelló Polivalent de Cassà de la Selva seran el centre neuràlgic del ral·li. La sortida del primer participant està prevista a les 8h30 de dissabte que ve (dia 27) des del podi situat al pàrquing de l’esmentat pavelló. Al parc tancat situat en aquesta mateixa ubicació es durà a terme l’arribada dels equips a partir de les 20h20 una vegada superat el recorregut.

Classificació provisional del Campionat de Catalunya de Ral·lis d’asfalt 2008:
1.-Josep M. Membrado, 1120 puntos, 2.-Eduard Fores, 904 p., 3.-Albert Orriols, 776 p., 4.-Eduard Lazaro, 771 p., 5.-Joan Segu, 691 p.

Horaris
Romanyà ..................... 09h31...12h28
Sant Grau ................... 10h34...13h31
Santa Pellaia ............... 16h33...16h04
Els Angels ....................18h46...19h24
Assistència.............08h33...11h20...15h48...18h01...20h04
Final.......................20h20

 

Servei de premsa.


Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF